Kinderfeestjes

Voor ridders en prinsesjes!

De feestgangertjes vinden het super spannend. Samen op avontuur en soms een beetje griezelen. Een kinderfeest op Kasteel Hoensbroek is écht feest. Voor iedereen, ongeacht de groepsgrootte.

Een Speurtocht, omgetoverd als ridder of prinses en de oude spelen uit de tijd van ridder Hoen.

Dit is de topper. Iedereen verkleed. Eerst een spannende speurtocht door het kasteel en dan: spelletjes doen uit de tijd van Ridder Hoen. Ca 2,5 uur zijn ze in touw.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs per kind:€ 11,00 en per volwassene € 9,75.
Vanaf 10 personen € 0,50 korting p.p.

De jarige krijgt natuurlijk altijd een kasteelcadeautje!

'Domestique plaats'
U kunt op onze eigen kasteelplaats terecht voor een kopje koffie, fris en versnaperingen. Zo kunt u na uw bezoek aan het kasteel nog even nagenieten op het derde binnenplein, de 'Domestique plaats'.

Begeleiding: Bij iedere groep dient minimaal één volwassene als begeleider aanwezig te zijn. U krijgt uitleg van onze medewerkers en u loopt daarna (zonder begeleiding) met de kinderen de speurtocht. Vanaf 10 kinderen kunt u de groep het beste splitsen.

Reserveren en meer informatie
Vooraf reserveren is noodzakelijk voor het kinderfeestje.

De informatie die wij graag willen weten is als volgt. De naam van de jarige en hoeveel vriendjes of vriendinetjes neemt hij/zij mee. Het aantal begeleiders die met de groep meekomen. Welke keuze maakt u uit het aanbod  'Domestique plaats'

Voor vragen of een reservering kunt u contact op met de afdeling reserveringen  reserveringen@kasteelhoensbroek.nl  of 0031 (0)45 - 5605283
Te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur.

 *Goede hygiëne
Goed om te weten: de ridderhelmpjes en prinsessenkroontjes zijn uit hygiënisch oogpunt van kunststof. De verkleedkleren worden regelmatig gewassen en worden over de normale kleding heen gedragen.

 

Aanvraag

Vragen?

Neem contact op:
Telefoon +31 (0)45 522 7272
E-mail info@kasteelhoensbroek.nl

Bel me terug:
Als u uw nummer hier invoert,
bellen wij u terug.

Zie ook...