Trouwen

Trouwen, feesten & trouwfoto's

ouwen
Trouwen in een kasteel is altijd uniek. Kasteel Hoensbroek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heerlen.
U voelt het direct wanneer u op ons kasteel komt; u waant zich terug in een andere tijd. Kasteel Hoensbroek was in de 13e eeuw van oorsprong een waterburcht. De sfeer van het kasteel uit die tijd zijn nog altijd goed bewaard gebleven. Wij bieden u de gelegenheid  in dit speciale kasteel te trouwen. 

"boven het groot salet"
Op het kasteel is een speciale zaal waar de bruiloft ceremonie plaats kan hebben. U kunt in kasteelstijl trouwen in het kasteelvertrek "boven het groot salet". voorheen een museumzaal, biedt ruimte aan ongeveer 50 bruiloftsgasten. Elkaar het ja-woord geven is een unieke beleving in deze rustige maar stijlvol ingerichte ruimte. Trouwen in een kasteel is nog nooit zo romantische geweest!

Info m.b.t. het ambtelijk huwelijk in Kasteel Hoensbroek: kunt u terrecht bij de Gemeente Heerlen: 045 - 5604432. 

Voor een feestelijk vermaak tijdens uw huwelijk neemt u contact op met Kasteel Hoensbroek 045 - 5605268. Prijzen op aanvraag.

Feesten
Extra feestelijk trouwen? Ontvang uw gasten met een middeleeuwse acteur of steek uw gasten in historische kledij!

Trouwfoto's
Kasteel Hoensbroek is geliefd als prachtig historisch decor voor de trouwfoto's op de mooiste dag van vele bruidsparen.

Kasteel Hoensbroek is een kasteelmuseum. De vergoeding voor trouwfoto's maken is voordeliger dan de normale kasteelentree.
Voor € 35,- ontvangt u toegang voor vijf personen: bruidspaar, twee getuigen en de fotograaf. Meer personen betalen normale entree.

Er gelden een aantal regels voor het maken van trouwfoto's.

Gehele invulling
U kunt bij Van Melick Quality Catering terecht voor de gehele invulling van uw feestelijke dag. Met bijvoorbeeld een uitgebreide koffietafel, officiële receptie en een onvergetelijke feestavond met artiesten en muziek in een van de prachtige kasteelzalen.

Aanvraag

Vragen?

Neem contact op:
Telefoon +31 (0)45 522 7272
E-mail info@kasteelhoensbroek.nl

Bel me terug:
Als u uw nummer hier invoert,
bellen wij u terug.