Zaalverhuur

Van Melick Quality Catering

Van Melick Quality Catering biedt u een complete dienstverlening. Van adviezen tot totaalconcepten. Van hapjes tot een culinair diner en van hand- en spandiensten tot de complete uitvoering: alles wat nodig is om een zakelijke of feestelijke bijeenkomst optimaal te laten verlopen. Of het nu gaat om een receptie, een dinershow of een concert. Op evenemententererrein Megaland Landgraaf of in een van onze sfeervolle ruimtes, bijvoorbeeld Kasteel Hoensbroek, Stadsschouwburg Sittard-Geleen of Rodahal Kerkrade. Natuurlijk cateren we ook op uw eigen locaties.

De locatie Kasteel Hoensbroek biedt u tal van mogelijkheden om uw kasteelbezoek onvergetelijk te maken. Vier uw jubileum, bruiloft, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis in de feestsaelen van de kasteelhoeve. Wij zullen u een onvergetelijke dag bezorgen. Deze karakteristieke accommodatie biedt mogelijkheden van 15 tot 1.400 gasten.

Maatwerk en de juiste toonzetting zijn de drijfveren van onze professionele medewerkers. Zij zorgen dat gasten onbekommerd kunnen genieten van onze culinaire hoogstandjes en de Bourgondische ambiance. Uw wensen zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.vanmelick.nl of stuur een e-mail naar info@vanmelick.nl

 

Aanvraag

Vragen?

Neem contact op:
Telefoon +31 (0)45 522 7272
E-mail info@kasteelhoensbroek.nl

Bel me terug:
Als u uw nummer hier invoert,
bellen wij u terug.

Zie ook...