Voor kleine ridders en prinsesjes!

Op zoek naar een écht leuk en spannend kinderfeestje ongeacht de groepsgrootte? Dat is een kinderfeestje op Kasteel Hoensbroek. De feestgangertjes vinden het gegarandeerd super spannend: samen op avontuur en soms een beetje griezelen.

Verjaardagsfeestje? Ga op speurtocht verkleed als ridder of prinses

Vier jouw feestje met al je vriendjes en vriendinnetjes in een echt kasteel. Ga verkleed op spannende speurtocht door het kasteel. En daarna spelletjes uit de tijd van Ridder Hoen. Natuurlijk krijgt de jarige een leuk kasteelcadeautje. Goed om te weten: de ridderhelmpjes en prinsessenkroontjes zijn uit hygiënisch oogpunt van kunststof gemaakt. De verkleedkleren worden regelmatig gewassen en worden over de normale kleding gedragen.

Duur: circa 2,5 uur
Prijs per kind: € 11,00
Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar
Entree per volwassene: € 9,75 p.p.
Vanaf 10 personen: € 0,50 korting p.p.

Feestmenu

Bij een feestje hoort natuurlijk ook iets lekkers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een riddermenu voor de kinderen en een kasteelmenu voor volwassenen bij de ‘Domestique plaats’. 

Begeleiding

Bij iedere groep dient minimaal één volwassene als begeleider te zijn. Je krijgt uitleg van onze medewerkers en kunt daarna zonder begeleiding met de kinderen de speurtocht lopen. Vanaf tien kinderen adviseren we om de groep op te splitsen.

Kids kleurplaten

Kun je niet wachten tot je feestje? Willen jullie vooraf al een beetje in de stemming komen? Dan is het vast leuk om samen deze kleurplaat in te kleuren. Klik op het plaatje en download de kleurplaten.

Reserveren en meer informatie

Reserveer tijdig! Neem contact op met de afdeling Reserveringen van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur, telefoonnummer: 045-5605283. E-mailen kan ook: reserveringen@kasteelhoensbroek.nl.

Contactpersoon

Naam:*

Adres: *

Postcode: *

Woonplaats: *

Emailadres: *

Telefoon: *

De jarige en het feestje

Naam jarige: *

Geboortedatum jarige: *

Aantal kinderen: *

Leeftijd kinderen: *

Aantal jongens en meisjes:

Jongens:

Meisjes:

Voorkeursdatum: *

OchtendMiddag

Speciale wensen:

Gelieve dit veld leeg te laten.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site

© Historisch Goud – Privacy PolicyDisclaimer