Op zoek naar een unieke trouwlocatie? Kasteel Hoensbroek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heerlen. Je voelt het direct: hier waan je je in een andere tijd.

Kasteel Hoensbroek was in de dertiende eeuw een waterburcht. De sfeer van het kasteel uit die tijd is goed bewaard gebleven. Het kasteel biedt een speciale zaal voor trouwceremonies. In het kasteelvertrek ‘boven het groot salet’ trouw je geheel in kasteelstijl. Deze voormalige museumzaal biedt ruimte aan zo’n vijftig bruiloftsgasten. Elkaar het ja-woord geven is een unieke beleving in deze rustige maar stijlvol ingerichte ruimte. Romantischer wordt het niet. Interesse? Neem voor meer informatie over een ambtelijk huwelijk in ons kasteel contact op met de gemeente Heerlen, telefoonnummer: 045-5604432.

Trouwfoto’s

Kasteel Hoensbroek is een prachtig historisch decor voor foto’s van de mooiste dag van je leven. De vergoeding voor het maken van trouwfoto’s is voordeliger dan de normale kasteelentree. De toegang voor het bruidspaar, twee getuigen en de fotograaf toegang is € 35,00. Neem je meer mensen mee? Dan betalen zij de normale entree. Lees hier onze spelregels voor het maken van trouwfoto’s. 

Feesten

Wilt u extra feestelijk trouwen? Plan uw trouwfeest bij Kasteel Hoensbroek. De invulling van uw feestelijk dag kan Van Melick Quality Catering verzorgen. Bijvoorbeeld met een uitgebreide koffietafel, officiële receptie en een onvergetelijke feestavond met artiesten en muziek in een van onze prachtige kasteelzalen. 

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site

© Historisch Goud – Privacy PolicyDisclaimer