Tijdens of na het bezoek aan ons mooie kasteel is het fijn om nog even lekker na te genieten met een hapje of drankje. Je bent van harte welkom in onze gezellige kelderkeuken Domestique Plaats. Wil je wat uitgebreider dineren, denk dan zeker eens aan restaurant De Blauwe Dame. Maar ons kasteel is ook ‘the place to be’ als je wilt trouwen of een feestje wilt vieren, dit wordt verzorgd door Van Melick Catering,

Domestique Plaats

Voor een hapje en drankje kun je terecht bij ‘Domestique Plaats’, onze sfeervolle kelderkeuken in het slotgebouw. Bijvoorbeeld voor een kopje koffie of thee met echte Limburgse vlaai of een broodje. Ook voor kinderfeestjes of andere feestelijke gelegenheden zijn er diverse mogelijkheden. En schijnt buiten het zonnetje? Dan kun je heerlijk genieten op het terras op het plein.

Genieten in de Domestique Plaats zonder het Kasteel te bezoeken?
De Domestique Plaats is ook toegankelijk wanneer je enkel iets wilt nuttigen zonder het kasteel te bezoeken! In dat geval vraag je bij kassa van het kasteel naar het Domestique kaartje. Met dit kaartje kun je direct doorlopen naar de Domestique Plaats.

De Domestique Plaats is open van 10.30 uur tot 17.15 uur (lunchkaart tussen 11.00 – 16.00 uur). Kijk hier voor de menukaart.

Heb je een allergie? Meld het ons.

De Blauwe Dame

Meteen na het eerste bruggetje vind je rechts restaurant De Blauwe Dame. Hier kun je terecht voor een lunch of etentje met familie of vrienden. Het eten is met alle aandacht bereid. Eigenaren José Giesen en Richard Timmermans staan voor vakmanschap en leggen je helemaal in de watten. Een bijzondere ervaring in een unieke omgeving.

Van Melick Catering

Party like it’s 1999! Plan je (trouw)feest ook bij Kasteel Hoensbroek. Van een uitgebreide koffietafel, officiële receptie tot een onvergetelijke feestavond met artiesten en muziek in een van onze prachtige kasteelzalen verzorgd door Van Melick Catering.

 

 

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site

© Historisch Goud – Privacy PolicyDisclaimer