Domestique Plaats

Voor een hapje en drankje kun je terecht bij ‘Domestique Plaats’, onze sfeervolle kelderkeuken in het slotgebouw. Bijvoorbeeld voor een kopje koffie of thee met echte Limburgse vlaai of een broodje. Ook voor kinderfeestjes of andere feestelijke gelegenheden zijn er diverse mogelijkheden. En schijnt buiten het zonnetje? Dan kun je heerlijk genieten op het terras op het plein.

Genieten in de Domestique Plaats zonder het Kasteel te bezoeken?
De Domestique Plaats is ook toegankelijk wanneer je enkel iets wilt nuttigen zonder het kasteel te bezoeken! In dat geval vraag je bij de Kasteel van Hoensbroek (in het Poortgebouw) naar het Domestique kaartje. Met dit kaartje kun je direct doorlopen naar de Domestique Plaats.

De Domestique Plaats is open van 10.30 uur tot 17.15 uur.
Lunchkaart tussen 11.00 – 16.00 uur.

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Speciale arrangementen

Loop de speciale bokkenrijderswandeling in de prachtige omgeving van Kasteel Hoensbroek en duik in het verleden van de beruchte Mathias Ponts, de aanvoerder van de bokkenrijders in Hoensbroek en omstreken. Sluit de wandeling af met een warme kop pompoen- of erwtensoep, een rustiek kasteelbroodje naar keuze en een kop koffie of thee met bokkenpootje. Of vraag naar het speciale arrangementen met het bijzondere IJSbock-bier.

–> Speciaal voor jou hebben we deze winter verschillende arrangementen samengesteld.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site

© Historisch Goud – Privacy PolicyDisclaimer