Smaakt je bezoek aan Kasteel Hoensbroek naar meer? Ruil je entreekaartje na afloop van je bezoek dan in voor een persoonlijke jaarkaart en kom zo vaak terug als je wilt. Voor een paar euro extra geniet je nog een jaar lang van de rijke geschiedenis, geheimen en verhalen van Kasteel Hoensbroek. Hoe leuk is dat! Zien we je snel weer?

De Kasteel Hoensbroek jaarkaart is aan de kasteel kassa te bestellen.

Geef onbeperkt genieten cadeau

Cadeaustress? Geen idee wat te kopen voor je moeder, vader of die beste vriend(in)? Geef dan een persoonlijke jaarkaart van Kasteel Hoensbroek cadeau. In Kasteel Hoensbroek is het hele jaar iets te doen: ontdek alle hoekjes van het kasteel en speel samen de Oude KasteelSpelen. Of maak een wandeling rondom het kasteel en geniet van de prachtige natuur. En na afloop lekker ontspannen met een kopje koffie in de sfeervolle kelderkeuken. Een jaar lang dus volop genieten van de rijke geschiedenis, geheimen en verhalen van Kasteel Hoensbroek.

Over de jaarkaart

Er is een jaarkaart voor volwassenen (€ 22,50 en een jaarkaart voor kinderen (€ 16,95). Dat kan voorafgaand aan een bezoek. Maar je kunt ook – na afloop van je bezoek – besluiten met bijbetaling  een jaarkaart aan te schaffen. Na het verlaten van het kasteel en passeren van de kassa vervalt het recht op jaarkaart tegen bijbetaling. Een jaarkaart tegen bijbetaling is uitsluitend verkrijgbaar op vertoon van een geldig entreebewijs van de dag van aankoop van de jaarkaart. De jaarkaart tegen bijbetaling is uitsluitend voor jezelf en niet overdraagbaar of aan te vragen voor een ander persoon.

De jaarkaart geeft een jaar lang vrij toegang tot het kasteel tijdens regulieren openingstijden vanaf het moment van aanmaak van de jaarkaart. De jaarkaart is strikt persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan derden. Op verzoek dient de kaarthouder zich te legitimeren om de geldigheid te kunnen controleren. De kaarthouder geeft toestemming dat zijn gegevens gedurende de geldigheid van de kaart worden vastgelegd voor en alleen gebruikt door Kasteel Hoensbroek.

Een jaarkaart; leuk als cadeau, maar ook voor jezelf!

 

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site