Leuk dat je een bezoek wilt brengen aan ons museum

Sinds 25 februari zijn de coronamaatregelen verder versoepeld. Een coronatoegangsbewijs is niet meer nodig ook hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden en mondkapjes zijn niet meer verplicht. Blijf wel altijd de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bestel hier jouw tickets online

We hanteren online tickets voor gegarandeerde toegang op gewenste dag en tijdstip, omdat dit ons vooraf inzicht biedt in het aantal bezoekers en het reguleren van de bezoekersstromen. Met deze tijdsloten spreiden wij de aantallen bezoekers over de dag.

Bestel hier jouw tickets online

Jaarkaarten en vrijkaarten

Let op: Met Museumkaart, Jaarkaart of vrijkaart van de Postcodeloterij hoef je geen online reservering te plaatsen. Je kunt naar de kasteelkassa komen en op vertoon van jouw kaart ontvang je gratis entree. Heb je een Vriendenloterij VIP Kaart dan dien je vooraf online je tickets te reserveren.

Veelgestelde vragen

Is het kasteel open?

Ja, we zijn open inclusief horeca en je bent van harte welkom.

Kan ik een ticket aan de kassa kopen?

We hanteren online tickets voor gegarandeerde toegang op gewenste dag en tijdstip, omdat dit ons vooraf inzicht biedt in het aantal bezoekers en het reguleren van de bezoekersstromen met deze tijdsloten spreiden wij de aantallen bezoekers over de dag.

Let op: Met Museumkaart, Jaarkaart of vrijkaart van de Postcodeloterij hoef je geen online reservering te plaatsen. Je kunt naar de kasteelkassa komen en op vertoon van jouw kaart ontvang je gratis entree. Heb je een Vriendenloterij VIP Kaart dan dien je vooraf online je tickets te reserveren.

Kan ik zonder e-ticket binnen met mijn Jaarkaart of Museumkaart?

Met Museumkaart, Jaarkaart of vrijkaart van de Postcodeloterij hoef je geen online reservering te plaatsen. Je kunt naar de kasteelkassa komen en op vertoon van jouw kaart ontvang je gratis entree. Heb je een Vriendenloterij VIP Kaart dan dien je vooraf online je tickets te reserveren.

Kan ik zonder e-ticket binnen met een vrijkaart van Postcode Loterij of Vriendenloterij

Ja, je kunt met een geldige vrijkaart van de Postcode Loterij of Vriendenloterij zonder online ticket (reservering) naar het kasteel komen.

Kan ik binnen met mijn kortingsvoucher?

Als bezoeker met een voucher ben je welkom in ons kasteel. Maar LET OP: zorg er wel voor dat je je bezoek vooraf online reserveert.

–> Voor elke voucher dien je óók een e-ticket te hebben dat je samen met je voucher aan de kassa moet tonen en scannen voor vrije toegang. Ga dus eerst naar onze ticketshop.

Ik heb vragen over een besteld ticket, waar kan ik die stellen?

Neem contact op met onze ticketpartner via: support@globalticket.nl of  +31 (0)20 244 2877.

Kunnen we in de horeca terecht voor een drankje en/of hapje?

De horeca is geopend inclusief terras op het kasteelplein bij goed weer.

Ik ben ziek. Kan ik op een andere datum komen dan waarvoor ik tickets heb gekocht?

Bij gezondheidsklachten van jezelf of huisgenoten is het beter om thuis te blijven op de geplande bezoekdag. Maar uiteraard ben je op een andere datum van harte welkom. Je kunt je tickets laten omzetten naar een andere datum.

–> Neem hiertoe contact op met onze ticketpartner Global Ticket via support@globalticket.nl of via whatsapp in onze ticketshop.

Kan ik met mijn klas het kasteel bezoeken?

Ja, ondanks de coronamaatregelen bieden we educatieonderwijs aan.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site