Neem je kleinkinderen mee naar Kasteel Hoensbroek. Spelenderwijs ontdekken jullie het leukste kasteel in de regio dat al zeven eeuwen bestaat. Maar daarbij kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en speuren in en rondom het kasteel. Zo’n dagje is niet alleen leuk voor de kleinkinderen, maar ook voor jezelf.

Kleinkinderen gratis entree

Bezoek met je kleinkinderen het kasteel en betaal alleen voor jezelf de entreeprijs. Kleinkinderen kunnen dus gratis naar binnen. Maar dat niet alleen: ieder kind krijgt ook een gratis Ontdek-het-Kasteeltocht. Met deze stempelspeurtocht ontdekken jullie de tien meest bijzondere plekjes van het kasteel: van de geheime kamer tot het gemakje. En de echte speurder verzamelt tijdens het speuren ook de tien verschillende stempels. Met de Ontdek-het-Kasteeltocht krijgen de kinderen ook nog eens een gratis drankje in onze kelderkeuken.

KaSpeelTocht voor een kleine meerprijs
Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben we tegen een kleine meerprijs ook de KaSpeelTocht. Ga de uitdaging aan om de kinderen van markies Frans Arnold Adriaan en zijn vrouw markiezin Anna Catharina Sophia een leuke dag te bezorgen. Gewapend met een boekje en een sleutel gaan jullie op ontdekkingstocht door het kasteel. Het is een tocht vol avonturen, ontdekkingen en schatkisten. In het boekje zitten tevens heel veel leuke stickers en kleurplaten. Daarnaast geeft iedere KaSpeelTocht ook recht op een gratis drankje in onze kelderkeuken

Nagenieten met een hapje en drankje

In onze sfeervolle kelderkeuken kunnen jullie nog even lekker nagenieten van de leuke dag en drink je samen een drankje en eet je een heerlijk broodje of pannenkoek.

Het arrangement samengevat:

  • Oma’s en opa’s betalen de reguliere entreeprijs.
  • Kleinkinderen (t/m 12 jaar) hebben gratis entree.
  • Alleen geldig op woensdagmiddag en de ochtenden van alle werkdagen tot 12.00 uur.
  • Gedurende het hele jaar geldig, dus ook in vakanties.
  • Ieder kleinkind krijgt een gratis Ontdek-het-Kasteeltocht die recht geeft op een gratis drankje in onze kelderkeuken.
  • Tip voor kinderen vanaf 7 jaar: koop aanvullend een KaSpeelTocht (die ook recht geeft op een gratis drankje in de kelderkeuken).

 

 

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site

© Historisch Goud – Privacy PolicyDisclaimer