Behalve het kasteel bezichtigen, zit je bij Kasteel Hoensbroek ook goed als je wilt trouwen of een feestje wilt vieren. Dit laatste wordt verzorgd door Van Melick Catering, die vanuit een deel van het kasteel werken.

Trouwen

Ja, ik wil! Ook voor de mooiste dag van je leven kun je bij Kasteel Hoensbroek terecht. Het kasteel is een unieke en officiële trouwlocatie van de gemeente Heerlen en geloof ons: romantischer wordt het niet. Je voelt het direct: hier waan je je in een andere tijd.

In de trouwzaal ‘Boven ’t Groot Salet’ zijn 45 zitplaatsen beschikbaar en er kunnen 1o tot 15 personen staan. De huur van de trouwzaal is:

  • maandag t/m donderdag € 225,oo
  • vrijdag t/m zondag en op feestdagen € 295,00

Interesse of zoek je meer informatie? Neem contact op met de afdeling reserveringen van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur. Telefoonnummer: 045-5605283. E-mailen kan ook: reserveringen.

Trouwfoto’s
Kasteel Hoensbroek is een prachtig historisch decor voor foto’s van de mooiste dag van je leven. De toegang voor het bruidspaar, twee getuigen en de fotograaf toegang is € 36,00. Lees hier onze spelregels voor het maken van trouwfoto’s.

Feesten

Party like it’s 1999! Plan je (trouw)feest ook bij Kasteel Hoensbroek. Van een uitgebreide koffietafel, officiële receptie tot een onvergetelijke feestavond met artiesten en muziek in een van onze prachtige kasteelzalen.

Kijk voor meer informatie over trouwen en feesten op www.kasteel-hoensbroek.nl.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Bezoek site

Thermenmuseum Heerlen

Romeins kruispunt van wegen en werelden.

Bezoek site

Streekarchief Rijckheyt Heerlen

Sterk in de toekomst van het verleden.

Bezoek site

© Historisch Goud – Privacy PolicyDisclaimer